sobota, 12. november 2011

No pa začnimo...

Zopet jem zarečeni kruh.....jaz pa že ne bom pisala bloga. Ampak me je moja kreativna vnema prisilila v dobro pojedino. Tako, odločitev je padla in začela sem izdelovati ročne izdelke, ki jih tudi prodajam. V ta namen vsem, ki bi jih želeli kupiti: pišite mi na mrunikati@gmail.com. Vesela bom tudi raznih idej, predlogov, kritik, mnenj,....

Vedno je najprej zgodbica, potem pa še nekaj slik.
Vse se je začelo v najstniških letih,....ampak takrat še niso obstajale dobro založene trgovine s perlicami......takrat se je porodila želja.
Nadaljuje se z nastopom službe, kjer moram biti  brezhibno urejena. Moje asterološko znamenje mi poveljuje, naj bom vedno nekaj posebnega. Pa sem se okitila z nakitom, ki sem ga izdelala sama. Nato so me sodelavke, prijateljice,.... pritiskale, naj še za njih naredim kakšen kos, pa sem jim vedno odgovarjala, da verjetno nebi plačale takšno ceno, kolikor je moje delo vredno.
Z rojstvom moje hčerke pa so se ideje začele kopičiti tako, da so mi skoraj začele uhajati iz glave.
Začela sem študirati razne tehnike......žička, perlice, kvačkanje, klekljanje, pletenje, oki čipka. No in slednja me trenutno drži najbolj. Pa poglejno kaj se skriva v moji zbirki.....











2 komentarja:

  1. Navdušena,ne vzhičena sem nad včerajšnjo delavnico
    in izdelki so bajni...prekrasni.
    Hvala, Martina.
    Jana

    OdgovoriIzbriši
  2. Jana, najlepša hvala. Navdušenje je vzajemno. Prav polna energije in pozitivizma sem prišla domov. Upam, da bomo to še kdaj ponovile.

    OdgovoriIzbriši